Erős varázsa, s talizmánok, hogy hozza siker

Azt hittem, legalább egyszer: miért mindig a szerencse, míg mások folyamatosan kudarcot? Miért van néhány szerencsés ember, sikeresek az életben, megszálló magas szintű hozzászólás egy kedves család, utazás, mások pedig egészítse ki egy nyomorúságos fizetést a fizetést, problémák a személyes életükben, valamint a munka?

a kéz sok szerencsét

Senki sem tudja pontosan, miért történik ez. De még az ősi időkben az emberek megtalálták a módját, hogy javítsa a sors, felfedezni, amulettek, s talizmánok – speciális kellékek, tárgyak, különleges hatáskörrel felruházott.

A szerencsét hozó meg lehet vásárolni, akkor tegye a kezét, vagy a megrendelés a termelés a szakemberek külön-külön a maguk számára. A legtöbb hatásos szerencséjét lesz szó ebben a cikkben.

A legerősebb amulettek s talizmánok, hogy jó sok siker

Hogy az amulettek s talizmánok jó szerencsét, gazdagságot

  • Az amulett vonzza a jó körülmények között, jó emberek, a jó dolgok;
  • Karrierje felfelé, a munkahelyemen vettem észre, hogy;
  • A sors dob meg a rossz ember alkot egy új, sikeres környezet;
  • Az üzleti siker, a kereskedelmi lesz nyereséges kereskedések nyereséges ügyfeleket vonzanak;
  • Van egy belső mágnesesség, nehéz tagadni az emberek, hogy együttérzést;
  • Kívánsága valóra nem vált valóra;
  • A körülmények mindig kedvező vitatja, a bíróság dönt a szívességet;
  • Miután egy jó szerencse charm, könnyen vizsgáira, interjú, stb.;
  • Növeli a szerencse, akkor játszani a lottó, szerencsejáték, stb. az a Személy lesz a "szerencsés";
  • Az emberek állítják, hogy a tulajdonos a amulett, sok szerencsét neki a szimpátia, mindig is sok volt a barátok, rokonok, ismerősök. Az emberek népszerű. Kialakult hasznos kapcsolatokat.

Azonban a szerencse tele van a veszély, hogy az a személy, irigykedni, így kell vigyázni, hogy az amulett, a gonosz szem, a romlást.

"Kéz a szerencse"

"Kéz a szerencse", a "Kéz a Fatimai", "az Amulett Hamsa" – ez a neve az erős talizmán, a formája, a palm az ábrázolt karakterek. Egy talizmán szerencsét hoz, illetve védi a személy, a negatív hatásokat. A kezét a szerencse is lógott a házban, lehet elvégezni, lehet helyezni a munka, a karrier volt mindig sikeres. A palm gyakran ábrázolják a test formájában egy tetoválás.

Vörös string Izraelből a bal csukló

Vörös string Izrael erős talizmán, amely megvédi, szerencsét hoz, a vonzani a boldogságot. Piros szál eladni a siratófal Jeruzsálemben. Ezt megelőzően, egy nagy csapat szál utal, hogy a sír Rachel, anyám Zsidó. Miután egy rituálé, az emberek vágott egy tekercs a kis kötöttség, ami adnak el mindenki.

Császári amulett

Császári amulett, szerencse, vagyon -

Császári amulett készült érmék. Ez a talizmán inkább a szerencsén múlik, Pénzügyi területen. Különösen ajánlott venni azokat a részt vevő üzleti foglalkozik értékesítés, szolgáltatás vagy gyártás. Amulett-tól a Császári érmék megvédje a hátrányos tranzakciók, segíteni fog vonzani a költségtérítést, valamint az ügyfelek segít az üzlet virágzik, hosszú időre, s hozd a nagy jövedelem.

Szláv amulettek sok szerencsét

Szlávok mindig viselt amulettek vele. Hogy szerencse, hogy ábrázolja a karaktereket a ruházat, házak, viselt medálok. A fő szerencséjét Szlávok egy tekercs, egy szimbólum, a család, meg a többiek. Ma a követői, hogy a Szláv hagyományok viselni amulettek főleg a fém, de őseink gyakran használták arra, hogy egy fa. Szláv amulettek a sok sikert, boldogulást, lehet, hogy magad vagy vásárolni egy szaküzlet.

Rúnák: szerencsés varázsa

Rúnák – szimbólum, amely tele van bizonyos jelentősége. Ezek az amulettek népszerűek a különböző Nemzetek. Rúnák segít elérni az anyagi siker, a stabilitás, hogy hozza el a boldogságot, teljesítsd vágyait. Használja ezeket a rúnákat lehet külön-külön részeként vagy egy rovásírásos képlet, ha több rúnák ábrázolt együtt.

Tibeti nagy szerencse amulett

Ez a talizmán segít, hogy a "ragadd meg a szerencsét, hogy a farkánál." Ez lesz a szerencse arca, segít, hogy a megfelelő időben a megfelelő helyen. Neki köszönhetően, jelentősen növeli az esélyét, hogy megnyerje a lottó, a kaszinók, kártyák, stb. Mint egy mágnes vonzza a kedvező körülmények boldog balesetek. Az ember mindig, minden szerencse. Ezen túlmenően, ez a szimbólum is egy amulett, egészség.

Patkó

A patkó talán a legismertebb szimbólum a jó szerencse, a boldogság. Amulett formájában patkó elhelyezhető a házban a bejárati ajtó felett (szarv le), vagy cipelni. Néhányan még a tetoválás, ez a kabala.

Lóhere

Négylevelű lóhere – egy másik népszerű szerencsét hoz. A legenda szerint, szerencse, gazdagság, siker kíséri a személy, aki megtalálta a szerencsés lóhere. Mehetsz, hogy nézd meg a csodálatos növény (ezt kell tenni az éjszaka Ivan Vitamin), valamint meg tudja látni a talizmán a képet, vagy kulcstartó formájában, egy lóhere négy szirmok.

Aranyhal

Nem csak azért, mert a mese az Arany hal képes kívánságokat. Kínában, aranyhal sokáig úgy szimbóluma a jó szerencse, vagyon, gazdagság. Nagyon gyakran a házban, a Kínai, az akvárium ezeket a lényeket. Ha az otthoni akváriumban nem lehetséges, akkor tedd festmények aranyhal, vagy tedd a szobrok.

Nyúlláb – egy kabalát Indiánok

nyúlláb

Ez a szokatlan tárgy tekinthető szerencsét, sok országban pedig a Kelet-Nyugat. A hagyomány viselet a nyakát egy felfüggesztés a nyúl lába volt, az Indiánok Észak-Amerikában. Van ez a talizmán tekinthető a jólét jelképe sok szerencsét. Úgy tartják, hogy a legerősebb amulett készült a bal hátsó lábát, egy nyulat fogott egy temető éjjel. Viseljen az amulettet a nyakán, vagy maradjon otthon. Mind a vállalkozások számára javasoljuk, hogy tedd a bal zsebében kabát.

Arany kulcs

A történet egy igazi alapja. Szóval, az Arany kulcsot, nem véletlenül jelent meg a munka, A. Tolsztoj. A kulcs már régóta erős mágikus elem. Igaz hex kulcs a színe az arany, vagy ezüst, képes arra, hogy kinyissa az ajtót, közvetlen ember, aki az utat, jó szerencsét, jólétet. Ezen kívül, a kulcs az, hogy a szimbólum a gazdagság s a hatalom, sok politikusok, illetve az üzleti vezetők gyakran gyűjtse össze az egész gyűjtemény a kulcsokat.

A macska szeme

A macska szeme egy kő, amit ad a tulajdonosának betekintést, az a képessége, hogy előre az események, hogy úgy érzi, a közelgő bukás el időben intézkedéseket. Ez a kő volt, kopott látnokok pedig a varázslók, abban a reményben, hogy növeljék a képességeit. Amellett, szerencsét hoz a macska szeme lesz egy megbízható védelmet nyújt a tisztességtelen partnerek, féltékeny, barátok, ellenségek, illetve ellenzői. A talizmán megvédi a lopás, segít megőrizni, illetve növelni fővárosban.

Elefánt – a szimbólum stabil szerencse

Elefánt – egy szimbólum továbbra is sikeres, jó munkát, sok sikert mind az Ügyek, mind a monetáris jól-lét. Lehetséges, hogy készítsen egy kis kabala formájában ez az állat, akkor tegye figurák otthon maradsz, egy elefánt. De fontos, hogy ne feledje, hogy a csomagtartóban kell felfelé, az állat maga, hogy fitt, egészséges. Tegye elefánt figura ajánlott, a Délkeleti a haza. Ha a csomagtartóban, hogy az ablakon – ez segíteni fog vonzani a szerencsét, de ha bontsa ki a ládát a házba – segít megőrizni a meglévő rendelkezés.

Katicabogár

Katicabogár sok országban a szerencse szimbóluma, védelme, a mennyország. Ősidők óta az emberek azt hitték, hogy ez a kis rovar a közvetítő Isten között pedig a férfiak. Úgy tartják, hogy ha suttogni a fülébe katicabogár a kívánság valóra válik. Egy amulett formájában katicabogarak, hogy magával viheti mindig, vagy hogy a legfontosabb események, hogy növeljék az esélye a sikerre. Ezen kívül, ez is egy talizmán, a boldog szerelem.

Japán amulett sok szerencsét

A leghíresebb Japán amulett sok szerencsét – a sakk. Ez egy ruhát, táskát, amely beágyazott az üzenetek az istenek. Ezek az amulettek vinni a pénztárca vagy a zsebében, kitartás, lakások, irodák, autók. Úgy tartják, hogy az a személy, aki a sakk, hogy a sikeres, tehetséges, boldog, gazdag.

Kínai szerencséjét

Népszerű Kínában, a tanítások a Feng Shui nagymértékben meghatározza az élet, a hagyományos Kínai. Sikeres, gyakran használják, amulettek a pénz, szerencse.

  • Az egyik leghíresebb szimbólumok – érmék kötött piros szál. Ezek vonzzák a pénzügyi siker, segíts, hogy növelje fenntartani vagyon.
  • Egy másik Kínai amulett vagyon Isten Hotelben. Ez kívánságait, szerencsét hoz, a boldogság.
  • Mandarin kacsa – a szerencse szimbóluma, az élet, a boldogság, a nagyszerű lehetőségeket, valamint a szerencse.
spirál sok szerencsét

Spirál sok szerencsét

Spirál – jelképe a folyamatos mozgás, sok szerencsét, valamint cash-flow. Ez egy szimbólum sűrített energia, amelyek felhalmozódnak, minden erő, hatalom a folyamatok az univerzumban. Egy kabala, a spirál alakban ábrázolja az Arany tárgy növeli a vonzó az emberek számára, javítja a vezetői készségek, a nevelők karrier, biztosítja a helyét a főnökök. A kép az ezüst vagy fehér elem segít megvalósítani a saját üzleti vált független, magabiztos, vezető.

Hogy, hogy szerencsét hoz a saját kezével: 10 ways

Szerencsét hoz lehet kapni, de lehet, hogy a saját otthon, nincs semmi bonyolult. Ajánlunk pár egyszerű módon.

Amulett sok szerencsét viasz

Egyszerű, de nagyon hatásos, majd amulett a Templom viasz gyertya. Hogy ez, meg kell, hogy egy viasz gyertya, hogy nézd meg, ez egy perc, kérdezd meg az összes a szívem, hogy szerencsét hoz majd a siker. Akkor meg kell, hogy csöpög a viasz egy sima felületre, de ha megköt, óvatosan tépd le, majd tegyük egy darab természetes anyag. Az amulett lehet végezni veled mindig, vagy csak akkor, ha kell a szerencse.

Lucky charm érmék

Ahhoz, hogy a talizmán az érmék szükséges a növekvő hold, hogy nem egy egyszerű szertartás, hogy egy érme, ezüst színű a víz, úgy, hogy a víz tükrözi a hold. Pedig zörej:

Mint a víz holdfény tele van az élet, a szerencse, a vagyon is bővült.

Az érme kell hagyni a vízben éjszakára, reggel, hogy egy táska, vagy akár a piros táskába.

A baba-amulett, sok szerencsét

Amulett formájában babák voltak népszerű a Szlávok. Hogyan készíts magadnak egy talizmán, nézd meg a videót mester osztály.

Lucky dollar

Egy bankjegy egy dollár. Roll a háromszög, majd tedd be a pénztárcáját, így vonzza az üzleti siker, valamint a pénzügyi jólét.

amulett, a szál

Amulett, a szál

Öt természetes undyed fonalat, egy vörös fonalat. Nyakkendő, piros szál színtelen közepén. Nyakkendő 5 csomó, mondván:

Első csomót kötött – baj vezetés, a második a védelem a hegy, a harmadik tie – gazdagság-díjat, a negyedik a szerencse, az ötödik pecsét.

Amulett a szál, meg kell, hogy tartsa távol a kíváncsi szemektől.

Talizmán-ezüst

Ezüst megvan az a képessége, hogy dolgozzon a pénz, a boldogság. Lehet beszélni ezüst – egy gyűrű, karkötő vagy fülbevaló, majd szerencsét hoz. Ehhez meg kell tennie valamit a víz az éjszaka, szerdán, csütörtökön, illetve megkérdezni, hogy mostantól vonzza a boldog körülmények között, meg a pénz.

Hímzéssel, kötés

Tudsz linket, vagy szem egy amulettet, ha megvan a képessége, hogy varrni. Tudod felhívni a rúnák vagy Szláv karakter. Jobb, hogy a természetes anyagok – vászon vagy pamut. Szálak kell piros, szintén természetes. A működés során, a hangulat jó lesz, egészségügyi is.

Zsák a boldogság

Amulett formájában egy kis zacskó speciális tartalma lehet tenni a kezét. Hogy kell még egy kis gabonát, érme, arany színű díszítés, egy kis cukor, egy csipetnyi méhviasz Templomban gyertyát. A táska kell, vászon, meg kell becsomagolni, mint egy piros szál.

A kabalát a kedvenc dolgai

Mindannyiunknak megvan a dolgokat, amelyek különösen kedves a szívemnek. Az ilyen dolgok, hogy egy nagy szerencsét hoz, mert már van egy kötési energia, hogy a tulajdonos.

Kövek-varázsa

  • Jasper. Az egyik legerősebb amulettek, hogy szerencsét hoz, van Jasper. Ez a kő egy erőteljes energia, ami megosztja a tulajdonosok, hogy a díjat neki ilyen hasznos tulajdonsága, mint a bátorság, a képesség, hogy együtt az emberek, hogy legyen óvatos, hogy ne vegyenek részt a kétes vállalkozás.
  • Egy másik erős kő-talizmán, szerencse – ez zafír. Dekoráció zafír lesz az amulettet, hogy vonzza a pénzt, a sikert az életben. De jobb, hogy a kő volt keretezett fehér arany vagy ezüst.
  • A macska szeme, nem csak a szerencse, hanem véd a gonosz szem, a pletyka. Javasoljuk, hogy ez a kő sikeres, gazdag emberek, akik gyakran féltékeny.
  • Ruby. Ez energetikailag erős kő, amely segít, hogy sikerüljön, még a legbonyolultabb eset. Különösen szükséges, hogy a lángokat – Oroszlán, Kos, Nyilas.
aktiválás varázsa

Varázsa szerencséjét

Amulettek s talizmánok lehet beszélni szerencse, hogy egyedül vagy, hogy lásd őket, hogy a szakemberek egy különleges szertartás. Kérdezd meg a dolog, hogy segítsen, majd aktiválja azt az amulettet. Vagy használjon semmilyen összeesküvésben.

Aktiválás az amulett

Aktiválja a talizmán egyedül egy egyszerű szertartás. Jön a támogatás, a négy elem. Egy kis föld, egy kis tál vizet, tekerd le az ablakot, majd gyújtsd meg a viasz gyertya. Tedd a amulett első, a földbe, majd kérd meg, hogy segítsen vonzza a szerencsét. Aztán egy pár perc, a víz, valamint a elemet, majd száraz az amulettet a gyertya fölé, majd tarts egy kis levegő, drágám, segítséget kérve. Ezt követően, az amulett kerül felszámolásra pedig elkezd dolgozni, teljes erővel.